fbpx

Belea vs Firea

Domnule președinte,

Asasinule!

Subsemnata, Gabriela Firea, membru PSD, președinte PSD Ilfov, președinte interimar al PSD București, vicepreședinte… vă aduc la cunoștință demisia mea…

Eu, sfânta de Voluntari, regina moaștelor, nevasta lui Pandele, minunea PSD-ului, primărița României și duamna lumii, bă, fraiere, plec, mă, ielegant și fără să te scuip în gură așa cum ar merita un țăran coclit ca tine.

Consider că programul politic și administrativ… a fost abandonat. O serie de autorități centrale au blocat sau întârziat proiectele mari ale Capitalei: Centura ocolitoare…

Ne-ai abandonat, bă, nemernicule! Pe Bombonica, pe mine, centura Bucureștiului, pe toate ne-ai abandonat, desfrânatu’ dreacului!

Prin prisma faptului că… organizația a obținut un scor-record și în premieră: 7 primari. Astăzi, prin demisia de față, pun punct… și, primordial, încetez să mai validez, prin activitatea mea, toate nerealizărie la nivelul conducerii centrale pe care o girați…

Eu am scris poezie, fraiere! Prin prisma primordialului, am girat o vacă ca Vasilica și o scorpie ca Carmen, da-rar boala în tine de tâmpit! Mă car, mă, du-te-n gura doamnei Dragnea!

Cel mai important e să fim oameni, iar în cazul unui partid să fim membri şi apoi să avem funcţii. Ştim ce se va întâmpla, deşi sedinţa nu a început. Nu este democrat să se dezbată înainte informal în birouri, restaurante

Ești un animal! Un bou nedemocrat și lipsit de civilizație de o arde aiurea prin bodegi cu hahalera aia de Codrin în timp ce eu aduc moaște sfinte la primărie și dau bani la Catedrala Neamului, trăsni-te-ar Dumnezeu! Ca să nu zic că dau muzică la săracii ăștia din București, fac ouă de Paștele și Cristelnița nenorociților care nu mă apreciază la valoarea mea!

Mă gândeam, dacă dl Dragnea ar fi depus atâta energie cum a depus pentru a mă lichida pe mine, am fi avut deja la stadiul de fundație și spitalele regionale.

Am fi putut să ne umplem de bani dacă nu ai fi fost un agarici psihopat, că am învățat cuvinte noi în mandatul ăsta! Ți-a fost frică de mandea, depravatule, și ai încercat să mă linșezi! Bă, io am linșat la Voiculescu când tu dădeai la mămăligă la băltoaca aia de la Belina!

Să dea dracii în tine de nu te fac! Te-ai pus cu mine, te-ai pus cu Pandele, cu Voluntaru, cu lumea bună! Vrei scandal, muci te fac, boșorogu dreacului!

Leave a Comment