fbpx

Cunoaște Ciolanul

Cine sunt?

Nu ar trebui să conteze ceea ce promit că voi face.
Ar trebui să conteze ceea ce am făcut.
Iar probabil cel mai bun video despre mine l-au realizat cei de la Magic FM:

Din 1990, am încercat să ajut cât am putut de mult. Am făcut voluntariat în orfelinate și apoi în sate sărace. Am reușit să fac Casa Bună, un loc unde sute de voluntari și copii se strâng pentru a schimba un pic în bine lumea din jurul nostru.

PRO TV a realizat aici un reportaj fain despre Casa Bună.

Aici găsiți un reportaj despre Casa Bună făcut în Septembrie 2020 de TVR2, la emisiunea Destine ca în Filme.

Un material detaliat realizat de Deutsche Welle despre Casa Bună este aici.

Prietenii de la DOR au scris și ei despre Casa Bună.

Am primit în 2013 Premiul pentru Cetățeanul European al Anului din partea Parlamentului European și Premiul Onorific “World’s Children’s Prize” în 2018, din partea reginei Suediei, pentru ceea ce am făcut.

Filmul de prezentare este aici:

Iar Ceremonia integrală este aici:

Am primit, de-a lungul timpului, mai bine de zece premii pe care le colecționează mama în sufrageria ei, pe post de bibelouri:

Am făcut câteva campanii foarte bune împotriva rasismului. Atât de bune încât FIFA a făcut un film despre mine. E și Pele în videoclip. Videoclipul a fost distribuit în foarte multe țări și în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud:

În 2012 am primit și premiul UNICEF pentru cea mai bună campanie pe sport și educație, într-o ceremonie unde Tony Blair a fost gazda și Muhammad Ali (Cassius Clay) invitatul de onoare.

Am lucrat cu Frans Timmermans, actualul Vicepreședinte al Comisiei Europene și unul dintre cei mai respectați oameni politici la nivelul UE pe partea de sport și incluziune socială. Am fost ajutat în demersurile mele de foarte mulți oameni, printre ei numărându-se și sportivi celebri.

Am produs un film documentar în regia unuia din cei mai reputați regizori români, singurul regizor român câștigător al unui premiu Emmy, Alexander Nanău. Documentarul “Toto și surorile lui” (“Toto and his sisters”) a fost unul din cele mai apreciate documentare din 2014, primind nu mai puțin de 16 premii la festivalurile de film din acel an. Trailerul aici:

Am scris sute de articole în Dilema Veche și o mulțime de alte publicații. De exemplu, aici o parte din articolele din ziarul Libertatea.

Scriu regulat despre mizeria și impostura parlamentarilor români, într-un serial de analiză și dezvăluiri din CV-urile acestora, un proiect numit #nutotei, recent concretizat și într-un volum omonim publicat la Editura Humanitas.

Ma puteti urmări și pe paginea mea de pe Facebook de politician, sau pe cea personală, unde postările sunt publice.

De asemenea, avem un grup consistent de Facebook, numit nutotei, cu peste 4000 de susținători ai candidaturii mele, unde sunteți invitați să aderați.

Avem nevoie de 22703 voturi pentru a ajunge în Parlament. Dacă vreți să ne ajutați, votați pe 6 decembrie poziția 37 pentru Camera Deputaților și povestiți oamenilor din București despre Ciolan.
1 Comment

Leave a Comment