fbpx

Ghid – Cum identificam tiganii de romanii/europenii verzi

Mama crede ca ar trebui sa ma imbrac tot timpul  “ca un domn “ si considera ca in general ma imbrac “ca un tigan spoitor”. Definita  imbracatului ca “domnu” este costum, pantofi (daca e posibil de lac) si barbierit cu maxim o ora inainte de a iesi din casa. Papionul este semnul maxim al distinctiei. Urmatoarele zile fiind in Bruxelles iar mama in Craiova o sa imi fac de cap.

Ghete de baschet intr-o inspirata combinatie cu pantaloni de stofa, camasa ieleganta si o chestie verde praz de munte va fi combinatia cea buna.

Cum separarea intre tigan domn si tigan spoitor e clara, mai jos cateva metode pentru a separa tiganii de romanii sau europenii verzi.

a.     Sindromul Tiganorette  – se manifesta prin explozii periodice si adesea neasteptate de indemnari la convietuire pasnica de tip gazare, sterilizare fortata, creare de lagare speciale sau strigate de sustinere precum tigani sau tiganici imputite. Presedintele Basescu, Cioroianu, Vadim Tudor, Sarkozy sunt cativa reprezentanti de seama ai europenilor verzi.

b.     Pigmentatie – se masoara cu un gradient special pe care il puteti gasi la Dedeman, Hornbach si la chioscurile de ziare unde se vand publicatiile celor de la Noua Dreapta.  Separa cu acuratete romanii verzi de romanii tigani. Tine cont de lunile de vara si de expunerea la soare a persoanei. Poate deosebi clar diferentele de pigmentatie dintre Vadim Tudor, Ponta, Turcescu si Stefan Banica Junior. Exista un test special pentru Madalin Voicu care ramane o aberatie.

c.      Test musical – se alterneaza intre Guta, Salam, Fuego si Dolanescu.  Cei care se strang in hore si chiuie pe muzica lui Fuego si Dolanescu, care nu sunt beti sau dusi cu capul sunt clar romani verzi. Restul care canta manele si se misca perfect sincronizat ca sa faca in ciuda la dujmani sunt clar tigani.  Ce ramane nu conteaza, ca doar trebuie sa ne impartim cat mai clar in tabere opuse.

d.     Nume –  Manz, Viezure, Scorilo, Decebal, Bote, Bianca Dragusanu, Vadim, Funar sau Sarmisegetusa sunt clar nume de romani verzi. America, Argentina, Pandele. Piranda, Sosoi. Jean sunt sigur tigani. Problema ramane cu Dan, Vasile, Ionescu, Popescu, Cristi, Mihaela, Mihai, Elena dar sper sa se rezolve in curand cu o lista obligatorie de nume care sa fie numai pentru ai nostri.

Leave a Comment