fbpx

Si daca castigati tot?

Daca chiar reusiti sa convingeti nu numai o parte a parintilor, rudelor si cunostintelor noastre care au devenit dependente de emisiunile dumneavoastra, ci majoritatea lor? Daca o sa creada mai toti ca intr-adevar orice argumente impotriva dumneavoastra sunt asa cum v-am auzit spunand repetat: argumente impotriva libertatii, fabricate de securisti si cu motivatii fasciste?

Daca reusiti sa ne faceti sa uitam ca in fapt nu sunteti liberi, ci chiar din contra, sunteti cam dependenti de niste slujbe murdare dar bine platite ale unor televiziuni controlate de un securist dovedit, care este in puscarie pentru acte de coruptie si a unui fugar mafiot?

Daca nu o sa mai vedem manipularea oribila pe care o faceti seara de seara intr-un mod din ce in ce mai profesionist si o sa va credem minciunile complexe construite pe cateva grame de adevar intr-un mod care pare inspirat de propaganda fascista?

Daca nu o sa mai vedem ca sunteti si folositi exact ceea ce le reprosati ca sunt si ceea ce spuneti ca fac adversarii dumneavoastra pentru a crea o alternativa de adevar convenabila voua si patronilor dumneavoastra?

Daca reusiti sa convingeti o majoritate zdrobitoare ca sunteti echidistanti, desi circulati aceiasi oameni de la o emisiune la alta si de la o televiziune la alta care sunt fie platiti direct, fie indirect de oamenii care sunt in puscarie sau ar trebui sa fie in puscarie si care finanteaza la greu masinariile dumneavoastra, oameni printre care sunt la randul lor fosti securisti dovediti sau fosti puscariasi?

Daca reusiti sa speriati toti profesionistii cinstiti care pot si si-ar dori sa aduca o schimbare in clasa politica cu ‘stiri pe surse’ menite sa le distruga credibilitatea?

Daca chiar convingeti majoritatea ca cei care nu agream cu dumneavoastra suntem niste nimicuri sorosiste, bruxeleze, corporatiste, tehnocrate, niste dusmani ai valorilor adevarate si ca cei care reprezinta romanismul adevarat sunt numai oamenii pe care ii promovati dumneavoastra?

Daca o sa ajungeti sa aveti rata de audienta necesara pentru a putea aduce la conducere orice partid doriti pentru a nu mai fi nevoiti sa il pupati in cur pe Dragnea pentru ordonante care sa va salveze patronii?

Daca reusiti sa creati versiunea romaneasca a Newspeak-ului lui Orwell si ne inchideti gura definitiv, ce se va intampla?

Va maresc salariul? Sperati sa scapati de blestemul mancatului de cacat la comanda? O sa va recuperati coloana vertebrala? O sa redeveniti oamenii care v-ati dori sa fiti? O sa ajungeti in locul lui Gadea sau o sa il luati locul lui Ciutacu? O sa fiti ce?

A expune corupti pentru ca erau concurenta coruptului care va plateste are intr-adevar un efect bun, dar la sfarsitul zilei tot coprofragie comandata se numeste. Faptul ca in mod exceptional aveti unu, doi jurnalisti buni si ca tot exceptional faceti emisiuni bune sau aduceti oameni care merita sa fie auziti pare in context o chestie premeditata menita sa dea credibilitate marlaniilor pe care le generati zilnic.

Si oricat de prost va functioneaza disonanta cognitiva, indiferent de gradul de marlanie sau sociopatie pe care il aveti sau l-ati dezvoltat, indiferent de marimea grupului care va valideaza acum minciunile, va fi imposibil sa nu va prindeti intr-o zi ca sunteti toxici. Cariera dumneavoastra nu este una de jurnalist/a justitiar/a asa cum sper ca va imaginati, ci una de trambita urata a unor mafioti.

5 Comments

  1. Cam ce spune miz Strugaru(a dracu political corectness) . Am senzația că voi, gasca lui Dacian, sunteți cei mai buni pe care îi poate scoate în prima linie România. Cum ar fi să lucrați 10 ani acolo
    Matale, la asistență sociala și la infernala problemă a softurilor guvernamentală

Leave a Comment